Drømmer du om at pakke kufferten og rejse til smukke Italien?

Skal du på ferie ved Gardasøen? Eller drømmer du om at pakke kufferten og rejse til smukke Italien? Så læs denne artikel og find et lækkert hotel ved Gardasøen.

 

Hvis ikke du endnu har besøgt Gardasøen i Italien, bør du omgående pakke din kuffert og rejse afsted. Gardasøen er en utroligt smukt område i bedste italienske stil. Endnu en fordel ved Gardasøen er, at destinationen er i køreafstand fra Danmark, hvorfor man ikke nødvendigvis behøver at købe dyre flybilletter. Det er ganske enkelt og nemt at pakke bilen og drøne afsted. Det gode ved at have bilen med er, at I på den måde allerede har sikret jer gode transportmuligheder på rejsen. Således slipper I får både offentlig transport eller leje af bil.

 

Sammenlign priser inden du bestiller

 

Der kan være mange fordele ved at undersøge de forskellige muligheder samt priser, inden man beslutter sig og booker et hotel. Der kan eksempelvis være penge at spare, hvis man bruger ganske kort tid på at undersøge hvilke alternativer, man har. En af de bedste hjemmesider til den slags er blandt andet Trivago. Efter et hurtigt besøg på hjemmesiden har jeg allerede fundet flere fantastiske muligheder. Derudover er der også alternativer til alle prisklasser og behov – så du kan med garanti også finde et lækkert hotel ved Gardasøen her.

 

Mine favorithoteller

 

Blandt mine favoritter findes blandt andet følgende:

 

  • Hotel San Pietro har verdensklasse beliggenhed med en utrolig smuk udsigt. En udsigt man uden tvivl kan stirre sig blindt på i timevis. Desuden er hotellets udendørs pool placeret med udsigt over både havet og med en række bjerge som nærmeste nabo. Her gad man altså godt ligge og læse en god bog eller nyde en lækker drink. Desuden har hotellet også en indendørs pool samt en hyggelig restaurant. Værelserne ser ganske ok ud – meget standard. Dog er det ikke her, man skal bruge døgnets fleste timer. Nok mest af alt til at sove og sengene ser nu engang ganske gode ud.
  • Hotel Mercedes kategoriseres som et populært valg. Hotellet kan ligeledes prale af en vidunderlig beliggenhed, der både har havudsigt og bjerge, som omkranser hotellet. Sikke et sted! Værelserne ser ganske fine ud – og ligeledes gør den buffet, der serveres til morgenmad.

 

Dette var blot nogle af de favoritter, jeg fandt, da jeg besøgte Trivagos hjemmeside. Der er uden tvivl mange flere gode muligheder at finde derinde. Desuden findes der flere sider, som tilbyder samme service som Trivago. Har du tid og lyst kan du med fordel undersøge flere forskellige sider.

 

Så se at få bestilt et hotel ved Gardasøen – og sæt så kursen mod smukke Italien. Det vil du helt sikkert ikke komme til at fortryde.