Jeg har lært om disse ting i 2021, og det burde du også

Vi lærer hver eneste dag, men det er ikke altid, at det er meget brugbart. Jeg har i 2021 fokuseret på at lære en masse brugbare ting hver eneste dag. Disse ting vil jeg dele med dig i denne artikel, så du måske også kan blive inspireret til at lære de samme ting.

 

Det er klart, at vi alle har noget vigtigt at se til hver eneste dag, men du burde virkelig overveje at bruge nogle minutter hver dag på at blive klogere. Man ved aldrig, hvornår man får brug for denne viden. I det nedenstående har jeg udvalgt nogle emner, som jeg synes er meget relevante i 2021, som du nok bør lære mere om.

 

I disse tider har investeringer været meget oppe i medierne. Priserne på diverse aktiver og aktier er steget rigtig meget, og det har også fået mig til at investere i forskellige ting. I forbindelse med disse investeringer stødte jeg på kryptovalutaer. Her valgte jeg så at investere i både bitcoin og ether eller ethereum, som det kaldes af nogen. Du skal ikke handle på baggrund af det, jeg skriver. Jeg skriver blot, hvad jeg selv har investeret i. Jeg har klar over risikoen ved investering i ting med høj risiko, som kryptovalutaer jo er. Det bør du også være, hvis du bevæger dig ud i det!

 

I forbindelse med kryptovalutaer kan jeg dog anbefale én ting, og det er, at du skal have styr på din sikkerhed. Hvad mener jeg med det? Modtager du ikke tonsvis af emails om alt muligt bitcoin relateret uden nogensinde at have investeret i det? Det gør jeg. Af denne grund har jeg anskaffet mig en wallet til bitcoin, som jeg anvender til opbevaring af mine bitcoins, som jeg jo har købt. Hvis du ikke allerede har købt en wallet, så kan jeg specifikt anbefale en nano s. Denne er den bedste efter min mening.

 

Ethereum har virkelig fanget min interesse, fordi man jo kan programmere på deres blockchain. Dette fik mig så ind i programmering – og det har jeg været glad for. Programmering kan du bruge i din dagligdag og selvfølgelig til at få et mere spændende arbejde. Programmering behøver ikke kun at være for mænd! Det er selvfølgelig sandt, at der er rigtig mange mænd inden for IT-branchen, men det skader jo ikke, at der kommer lidt flere kvinder 😉 Helt specifikt startede jeg med at lære JavaScript, fordi det kan man virkelig bruge til mange forskellige ting. Tilføjede det også til min LinkedIn profil, efter jeg fik et certifikat på det.

 

Det var så det, jeg har lært i 2021 – eller i hvert fald det vigtigste. Hvad synes du? Håber du kunne lide min lille historie, som egentlig er fuldstændig opdigtet.