Overrask kæresten med et romantisk weekendophold i en europæisk storby

I en travl og hektisk hverdag kan man ofte glemme at være kærester. Ofte går alting op i praktik, daglige gøremål, opvask og leverpostejsmadder. Sommetider trænger hverdagen – og ikke mindst parforholdet – til at få lidt ekstra farve. Lidt ekstra krydderi. En gode måde hvorpå man kan realisere dette, er ved at tage på et romantisk weekendophold

 

Der findes mange dejlige og smukke europæiske storbyer, som er mulige at nå inden for en overskuelig rejsetid. Både via fly, bil eller tog. Jeg vil i denne artikel opsummere mine favoritter, hvad angår europæiske storbyer. Læs med her for inspiration!

 

Den tyske hovedstad – elskede, pæne Berlin

Vi kan nok ikke komme udenom, at Berlin er min favorit by. Min ultimative favorit, faktisk. Jeg har besøgt byen et utal af gange; både med familie, veninder og med min kæreste. Med andre ord kan byen det hele. Og så har den oven i hatten også det hele. Alt lige fra kulturelle indspark, til overdådige restauranter, historie, arkitektur, eksklusive hoteller og barer, man sjældent har set magen til før. Der findes grønne områder, hvor man med fordel kan spankulere en tur hånd i hånd. Desuden er Berlin nem at komme til; det gælder både med tog, egen bil og fly. Jeg har endnu til gode at flyve til den tyske hovedstad, men jeg har uden problem besøgt byen med alt lige fra bus, bil og tog. Det er ganske overkommeligt og ganske nemt.

 

Den Ungarske hovedstad – smukke, storslået Budapest

For få år siden fløj jeg hertil med min kæreste, hvor vi brugte en uge i den smukke hovedstad. Byen er med sin arkitektur storstået og tilmed utrolig billig at både leve og bo i. Mine anbefalinger hertil er blandt andet følgende; New York Cafe som er kåret til den smukkeste af sin slags. Det er svært ikke at erklære sig enig i dette udsagn, hvis du først har set cafeen. De termiske bade er afgjort også et besøg værd. Min favorit er Széchenyi-badet. WAUW! Derudover kan jeg også anbefale Budapest Eye, som både er romatisk og giver en vidunderlig udsigt over hele byen. For blot lige at nævne endnu en perle, er Margaret Island et besøg værd. Den romantiske park er smuk med planter og et eventyrligt springvand.

 

Hvis ikke valget skal være enten Budapest eller Berlin, kan jeg varmt anbefale storbyer som; Prag, Hamborg og London.