Jordan 1 mid – en cool sko til både kvinder og mænd

I mange år, op igennem 80´erne og 90´erne, så vi, hvordan skomoden for kvinder overvejende centrerede sig omkring sko og støvler med høje hæle. Ofte endda meget høje hæle. I slutningen af 90´erne rullede den populære TV-serie ”Sex and the City” over skærmene for første gang, og især her fik de højhælede sko virkelig en renæssance. I serien gik de fire hovedpersoner udelukkende i sko med hæle, bortset fra når de en sjælden gang imellem løb rundt i Central Park med løbesko på. På den måde blev det altså en usagt norm, at rigtige kvinder kun kan gå med høje hæle, hvis de ønsker at være feminine i deres udtryk. Denne norm har vi for alvor fået brudt med i de seneste 20 år, hvor især sneakers er blevet populære – også for kvinder.

 

Ud med høje hæle og ind med lækre sneakers

 

Selvom høje hæle da ser godt ud, er det ikke nogen hemmelighed, at det kan være decideret risikabelt at iklæde sig høje hæle, i en tid hvor verden er fyldt med ujævne fortove og hullede veje. Langt de fleste kvinder, der har haft et par højhælede sko på, vil helt sikkert kende følelsen af at træde forkert og vrikke om på anklen. I bedste fald gør det kun en smule ondt, i værste fald medfører det en langvarig ankelskade. Alt i alt er det måske ikke så underligt, at rigtig mange kvinder i dag gemmer de høje hæle væk til galla, bryllup og andre formelle fester og ellers i høj grad foretrækker at iføre sig flade sko i hverdagen.

 

Mange forskellige sneakers – hvad skal man vælge?

 

I dag er især sneakers blevet et utroligt populært stykke fodtøj. Af den grund er rigtig mange store mærker gået ind i produktionen af mange forskellige sneakers i lækre designs – herunder hører for eksempel Nike, Adidas, Puma og New Balance. Derfor kan det være svært at vælge, når man er på jagt efter et nyt par sneakers.

 

Leder du efter en cool sko, der er behagelig at gå i og som kan passe sammen med mange forskellige outfits? Så behøver du ikke at lede længere. Inde på hjemmesiden hos Streetwear Evolution har de samlet et kæmpe udvalg af lækre sneaks, og her kan du blandt andet kigge nærmere på de lækre Jordan 1 mid fra Nike.

 

Jordan 1 mid

 

Jordan 1 mid er en af de mest populære modeller fra Nike overhovedet. Skoen har mange år bag sig og har dermed være populær i mere end to årtier. Dette skyldes sandsynligvis, at skoen har et enormt fedt udtryk, samtidig med at skoen er yderst komfortabel og i øvrigt er bygget op, så den er slidstærk over for asfalt og grus.