Holder din kæreste lang tid nok i sengen?

Hos vores venner på almandak.dk har jeg netop læst en artikel som hedder ”hold længere i sengen”, den omhandler hvordan man som mand kan holde længere i sengen, og kommer ind på 4 områder. Jeg kommer lidt ind på de 2 første her, resten må du selv læse.

Det er ikke alle mænd der har problemet, men det er alle mænd som tænker over det. Vidst du f.eks. at et gennemsnitligt samleje varer mellem 2-5 minutter men den ideelle varighed er 12-15?

Der er her vi piger skal tages vores mænd i hænderne hvis vi syntes der skal arbejdes på hvor længe de holder i sengen, det er nemlig noget vi kan hjælpe dem med, jeg har læst artiklen og har fået kogt ned hvor vi kan hjælper vores mænd med at holde længere i sengen.

Punkt 1 – Snak med din mand om det

Måske er det ikke et problem eller måske at du omvendt problem med at han kommer for langsomt, og det er en kamp bagefter du er kommet med at få ham til at komme. Her snakker teksten om hvor vigtigt det er at have en åben dialog om hvad ens forventninger er og hvad man sammen kan gøre for at opnå fælles orgasme eller klimas. Måske er det endda at du er rigtig godt tilfreds med din partner, men han faktisk ikke syntes han selv er god nok – kodeordet i punkt 1 er kommunikation.

 

Punkt 2 – Træn ham til at holde længere

Her kan vi piger også hjælpe vores mænd, der er nemlig nogle øvelser de kan lave med deres bækkenbunde som kan holde en udløsning igen, sådan de holder længere. Der er også den muskel altså PC-musklen de og vi bruger når vi f.eks. pludselig skal stoppe med at tisse, så er det denne muskel de og vi bruger.

Teksten kommer også ind på noget som hedder leding, som er at holde ham tilbage sådan at hver gang han er tæt på at kommer, så stopper man kontakten og afventer, efter noget tid kan man prøve igen for så at stoppe igen osv. osv.

De snakker også om stillinger og hvordan de forskellige stillinger kan hjælpe enten med at sætte gang i sagerne eller sætte farten ned.

Jeg syntes det er en super god artikel som vi som kvinder også burde læse da vi jo sagtens kan være en del af en løsning på et eventuelt problems ens partner og vi måtte have. Der er mange flere tips og tricks i artikel hvor de også komme ind på hvilke hjælpemidler man kan bruge for at opnå den ønskede effekt hurtigere mens man træner

Artiklen hedder: hold længere i sengen – og kan læses her