Hold varmen med en smart cykeljakke

Det er tæt på essentielt at holde varmen, når du cykeltræner. Ud over at det er ubehageligt at fryse, så sætte det også en enorm dæmper på din energi, når kroppen er kold. Du skal have en god varm cykeljakke for at kunne træne ordentlig på din cykel.

Cykeljakker

En cykeljakke er det yderste lag, du har på, når du træner på den cykel udendørs i koldt vejr. Den har til formål at beskytte kroppen mod vind og vejret generelt. Der findes cykeljakker, der er designet til primært at stå imod regn, men også jakker, hvor det er vinden, der skal beskyttes imod. Cykeljakker findes med features som lommer, plads til mobiltelefon, lappegrej, energibarer og lignende. Og så findes der cykeljakker, der blot skal fungere som regnjakker. Plus du kan få cykeljakker med reflekser, der sikrer større sikkerhed. Derfor er det altid vigtigt at klargøre dit behov, inden du beslutter dig for hvilken cykeljakke det skal være.

Vinteren kommer

Vinteren er på vej og dermed også kolde og sne. Der findes cykeljakker der er lavet til forår og sommer, men også cykeljakker, der er designet til den rigtig kolde tid, i et meget tykt, men også åndbart materiale, og hvor det er muligt at have to til tre lag under.

De gode mærker

Mode og kvalitet i cykeltøj er en stor videnskab. Teknologien udvikler sig hele tiden, og produkterne bliver hele tiden bedre og bedre. Det kan dog svært at følge med. Derfor er det altid en god ide at holde sig til de kendte mærket som blandet andre Assos og Alé eller måske Northwave og Giordana, når du skal købe en cykeljakke.

Anden pasform

Cykeljakker findes i design lavet til både mænd og kvinder. Det er ofte pasformen, der er forskellen. Men så er det også designet og farverne, der er en forskel mellem cykeljakker til mænd og kvinder. Plus at der selvfølgelig er forskel på størrelserne i herre- og kvindestørrelser. Generelt findes der rigtig mange muligheder at vælge imellem, når du vil købe en cykeljakker. Lidt research hjælper altid.

Træne året rundt

Med det rigtige cykeltøj, heriblandt en god cykeljakke, får du mulighed for at træne udendørs på din cykel hele året. Også selvom om du bor i Danmark. Det er noget, der gør en kæmpe forskel for dig, der gerne vil holde formen. For indendørs cykling er ikke det samme, som at få asfalt under dine dæk. Med andre ord – du kan ikke undvære en cykeljakke.