Gode råd til at skabe en hyggelig stue

Er du lige flyttet i ny bolig eller vil du bare gerne indrette stuen på en ny og hyggelig måde? Uanset hvad, så vil denne artikel i hvert fald være interessant for dig. Vi vil nemlig komme med nogle gode råd til hvordan du kan indrette din stue på en hyggelig måde, så du kan slappe af med familien, eller invitere venner over, i de hyggelige rammer.

 

Stuer med farverige vægge

 

De fleste vælger bare at male væggene i stuen hvide, hvilket også sagtens kan være super hyggeligt og pænt. Det er naturligvis derfor de fleste vælger hvid. Der er dog ikke nogen tvivl om, at det kan bidrage med noget helt unikt til stuen at male væggene i andre farver end bare hvid. Det kan f.eks. være sort, petroleumsblåt eller andre lidt mørkere farver, som skaber lidt mere mørke i stuen, De lidt mere mørke toner vil nemlig næsten altid være med til at skabe mere hygge. Du kan selv prøve dig af med at male væggene eller få en professionel maler til at komme ud at gøre det for dig.

Hvis du vælger selv at male, handler det ikke kun om at finde den rigtige farve men også at bruge den rigtige maling og den rigtige glans, læs mere her og find ud af præcist hvad det er du skal bruge.

 

Masser af bløde siddepladser

 

Endnu en ting der er vigtig for at skabe en hyggelig stue, som har de optimale rammer til at skabe hygge og have rammerne til en aften, hvor man bare har lyst til at blive i stuen er, at der skal være mange gode og bløde siddepladser. Det kan være i form af en stor familiesofa eller ved at have nogle gode lænestole stående, som folk kan flyde i imens i ser en god film eller bare ligger og snakker.

 

Puder og tæpper

 

Man skal aldrig overdrive med puder og tæpper, da det godt kan blive for meget. Når det så er sagt, så er der ikke nogen tvivl om, at en masse flotte puder og et blødt tæppe næsten altid automatisk er med til at skabe en endnu mere varm, hyggelig og indbydende stemning. Vil du gerne skabe en stue der emmer af hygge, så er det derfor en god ide, at placere en masse flotte puder i sofaen, samt at have et blødt tæppe der kan dække hele dette areal i stuen. Puderne er også en god måde at få nogle farver og noget pang ind i stuen, da det ellers kan være svært at få samme typer farver ind, som man godt kan tillade sig med puder.