Feminin paraply – Køb en smuk bryllups paraply billig

Efteråret er lige rundt om hjørnet. Og vi ved, at den danske efterår kan være regnfuldt. Men fortvivl ikke! Hvorfor være ked af det. Det er på tide at tænke på at finde den rette brude paraply, eller skulle vi måske sige de rette paraplyer, for de skal jo passe med den øvrige beklædning.

Nu kan du også shoppe rundt på vores hjemmeside og lede efter søde paraplyer! Vi har fundet tre sjove paraplyer, der kan ”accessoirisere” dit udseende i regnvejr. Så væk med fars kedelige sorte paraply og køb denne feminin paraply her i stedet, så du kan signalere din stil – det hele skal passe, når du er på forårsindkøb mht. fornødenheder som tøj, regn støvler, smykker og selvfølgeligt ikke mindst paraplyer.

Feminin paraply i rigtig London stil billigst her nu

Den feminine kvinde er stærk, men også forfinet, intelligent og dog alligevel ydmyg. Hun er venlig og besidder gode manerer. Hun er yndefuld på en vidunderlig måde. Men det at være født som kvinde gør hende ikke uden videre til en elegant kvinde.

Er det ikke på tide at få ideer til, hvordan tidens kvinde kan klæde sig passende på, når de regnfulde dage sætter ind fx med denne feminin paraply? Og det skal selvfølgeligt være på en måde, så hun stadig føler sig som det hun er eller gerne vil være! Gør det på en måde så de fleste vil føle sig slået af din ændring i adfærd. Den rigtige gentleman vil værdsætte og elske den uimodståelige natur den feminine kvinde bringer ind i hans liv.

Det gælder især i disse tider, hvor mange kvinders dårlige opførsel, ligegyldige beklædning og manglende manerer dominerer. Vil du være på forkant med spillet mellem kvinde og mand og vil du virke anderledes forfriskende og helt anderledes på mænd er det ikke ligegyldigt, hvad du vælger at bære selv på en regnvejrsdag.

Alt for ofte indebærer våde dage, at man dækker sig godt til i en kedelig vandtæt påklædning i stedet for at fremhæve sine feminine sider ved at vise sig i sit elegante tøj og fx en retro transparent paraply.

Vælg en feminin paraply gør kvinden elegant

Paraplybutik første eksempler på dette er en denne serie af feminine paraplyer, der passer til elementernes hærgen på og giver dit tøj og de øvrige ’accessoires’ et feminint touch. Når det regner, er det ikke ensbetydende med, at du er nødt til at ofre din stil og dække alt til.

Mange foretrækker at gå i en kjole eller en nederdel på regnfulde dage. Og det fremhæver det ’pigede” look, hvis man kombinerer med strømpebukser eller ’leggings’, så man stadig kan holde varmen. Og så er det slet ikke ligegyldigt, hvilken brude paraply man vælger; det skal være en, der matcher.

Oscar modellen i kridt hvid har bestemt ikke meget tilfælles med den klassiske sorte London paraply til en London city ’gentleman’ at gøre. Den er den modebevidste elegante forretnings- og karrierekvindes svar på denne distingverede mandstype.

Paraplyen sælges for 145 kr. I dimensionerne Ø 103cm. Den er fremstillet i hvidt polyester, metal og træ håndtag en rigtig feminin paraply.

Er du den romantiske type? Vælg her en feminin paraply hvis du vil have en rigtig feminin paraply. Vi leverer den fra dag til dag. Fragten er fra blot 25 Kr