Få ren selvforkælelse direkte i vandhanen

Vandet i din vandhane er ikke bare vand. Alt efter hvor i landet du bor, er der også en mængde af kalk som kan være til gene for dig. De fleste bemærker det ikke i drikkevandet, men kan i høj grad se det på service, toilet, fliser, armaturer, elkedel m.m. i hjemmet. Men også din hud og dit hår mærker det hårde kalkholdige vand. Det kan du med et blødgøringsanlæg slippe for.

Få kalkfrit vand
I din bolig kan du få installeret et blødgøringsanlæg. Anlægget skal installeres der hvor vandet kommer ind i din bolig af en autoriseret VVS’er. Et blødgøringsanlæg går ind og fjerner kalken i dit vand, så det bliver lækkert blødt og kalkfrit. Det bringer flere fordele med sig. Blandet andet slipper du for hårdt rengøringsarbejde af fliser, toilet, armaturer osv. da der ikke sætter sig kalk på overfladerne. Derudover skal du ikke afkalke kaffemaskine og elkedel og din opvaskemaskine og vaskemaskine skal bruge meget mindre sæbe osv. Opvaskemaskinen sætter ikke kalkpletter på dine glas og service og din vaskemaskine behøver ikke skyllemiddel for at håndklæder, sengetøj og hverdagstøj bliver blødt. Du slipper også for vedligeholdelse af dine vand drevne hårdhvidevarer og husapparater fordi der ikke sætter sig kalk i slanger, dysser og filtre. Derudover kan deres levetid forlænges med op til 5 år.

Forkæl dig selv
Der er også fordele for dig ved et blødgøringsanlæg. Når du går i bad, åbner porerne sig i huden, hvilket gør huden sensitiv overfor alt, hvad der er i vandet. Er der meget kalk i vandet, kan det gå ind og genere huden. I værste fald kan huden blive irritabel og rød og få allergilignende symptomer. Dette bliver ikke noget problem med kalkfrit vand. Blødt vand i hanerne vil give dit hår ny energi og det vil blive mindre slidt og lettere at rede ud. Din hud bliver blødere og mere smidig. Det skyldes blandt andet, at hudens naturlige olier i større grad bevares, og at der ikke efterlades kalkrester i håret og på huden. Du kan derfor nedsætte dit behov for både shampoo, balsam, fugtighedsgivende lotions, cremer og olie til håret. Dette nedsætter risikoen for, at din hud bliver tør, og du sparer samtidig økonomisk på skønhedsprodukterne.

Så nyd det kalkfrie vand og forkæl ikke bare sig selv men også din bolig med et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark. Det vil du ikke fortryde.