Få effektiv ansigtsbehandling med lokal cryo

I dette indlæg ser vi nærmere på cryobehandling, og nogle af de mange gavnlige effekter man kan opnå ved behandling. Vi ser ikke mindst på det at benytte sig af cryobehandling til ansigtsbehandlinger, og hvorfor det virker så godt. Så læs med her for lidt inspiration til din næste ansigtsbehandling.

 

Hvad er cryobehandling?

De fleste kender nok til, eller har som minimum hørt om, fænomenet med vinterbadning, hvor kroppen udsættes for kolde temperaturer. Det er de samme principper som cryobehandling bygger på, nemlig at udsætte kroppen for kolde temperaturer. Ved cryobehandling foregår behandlingen dog meget mere intenst, da temperaturerne kan komme helt ned omkring 130 minusgrader under behandlingen.

 

Hvordan virker cryobehandlingen?

For helt at kunne forstå hvordan cryobehandling virker, er det nødvendigt at have en smule viden om kroppens blodkredsløb. Kroppens blodkredsløb er kort fortalt det system i kroppen der sørger for at pumpe frisk næring, energi, hormoner etc. – via blodet – ud i kroppen, og som også sørger for at bortskaffe de affaldsstoffer som bliver produceret under cellernes forbrænding.

 

De kolde temperaturer som kroppen udsættes for, gør at blodet vil søge ind mod kroppens kerne for at beskytte de vitale organer. Det er herinde i kroppens kerne, at kroppen sørger for at rense blodet, som bliver tilført ny næring og energi, og som efterfølgende pumpes ud i kroppen igen, hvor den forsyner kroppen med den friske næring og energi.

 

Cryobehandling er dermed en måde at optimere kroppens evne til at rense sig selv for affaldsstoffer, og forsyne kroppen med frisk næring og energi.

Hvorfor er cryobehandling en effektiv ansigtsbehandling?

Når man styrker kroppens indtag af næring og energi, og samtidig giver kroppen bedre mulighed for at udskille affaldsstoffer, så vil alle kroppens funktioner blive forbedret, herunder evnen til at restituere, hele, og generelt revitalisere kroppen.

 

Det har blandt andet den effekt, at den friske næring og energi også når ud til huden som efter cryobehandlingen bliver smidigere, ligesom også at komplikationer som cellulitis, appelsinhud og sårheling forbedres.

 

Cryobehandlingen vil altså medfører en smukkere og sundere hud, fri for rynker, ujævnheder og lignende, og man kan derfor tydeligt se hvorfor cryobehandling er en effektiv ansigtsbehandling.

Find din nærmeste behandler med cryobehandling

Cryobehandling er et forholdsvist nyt fænomen i Danmark, men kan ikke desto mindre findes i alle større og mellemstore byer i landet. Der bør derfor være gode muligheder for at du kan finde en behandler tæt hvor du bor. Er du interesseret i at prøve cryobehandling, men ved du ikke hvor du kan finde en behandler, så kan du prøve med en Google søgning på cryobehandling, efterfulgt af det område du bor eller søger behandlingen i, og du bør blive præsenteret med en række brugbare resultater tæt ved din lokation.