Få din glatte og spændstige hud tilbage med mikrobølger

Skønt de fleste er overordentligt gode til at skjule det, kommer vi ikke uden om, at rigtig mange mennesker – især kvinder – på et eller andet tidspunkt i livet kommer til at døje med slap hud eller cellulite (appelsinhud).

Årsagerne kan være mange, men som oftest optræder cellulite i kølvandet på et større vægttab, en graviditet eller simpelthen blot som følge af, at tidens tand har gjort din hud mere slap, end den førhen var. Ligegyldigt hvad, er den gode nyhed, at der er råd for denne tilstand, og cellulite og slap hud kan behandles.

En god og effektiv behandling foregår med mikrobølger. Dette har et væld af fordele, og resultatet vil højst sandsynligt imponere dig. Mikrobølgerne går nemlig ind og stimulerer hudens celler til at producere kollagen, hvilket er det stof, der gør huden stram, spændstig og tonet.

Således er det altså huden selv, der får lov til at stramme op, og du undgår altså et kirurgisk indgreb. Derudover er selve behandlingen ikke særligt tidskrævende, da én behandling tager en times tid. Et behandlingsforløb vil typisk bestå af to til fire behandlinger, med fire uger imellem. Det er altså en behandlingsform, der er overkommelig at afsætte tid til for de fleste.

Dernæst er det værd at tage med, at bivirkningerne er stort set ikkeeksisterende. Nogen kan opleve en let rødmen og ømhed i det behandlede område, men faktisk vil du umiddelbart efter en behandling kunne gå ud og genoptage hverdagens gøremål. Der er altså ikke brug for nogle dage på sengen, eller anden synderlig hensyntagen til det behandlede område.

En del af effekten af behandlingen af cellulite kommer fordi de smarte mikrobølger også smelter nogle af de underliggende fedtceller. Dem, der fjernes, er naturligvis permanent væk. Om effekten generelt er permanent, kan man dog ikke sige, da hver en krop er unik. Derudover kan der selvsagt igen opstå en situation – som følge af yderligere vægttab eller endnu en graviditet eksempelvis – hvor du kommer til at døje med cellulite igen.

Det kan være svært at gennemskue, hvem du skal gå til, hvis du gerne vil have din cellulite behandlet med mikrobølger. Men én udbyder af behandlingen, der vægter din sundhed, skønhed og velvære højt, er Shaping Studio.

Med to klinikker placeret i henholdsvis Egå, nord for Aarhus og Randers, er der for rigtig mange mennesker god mening i at tage herhen for at modtage en behandling med cellulite. Inden behandlingen indledes, er der hos Shaping Studio en obligatorisk konsultation, som skal sikre, at du og behandleren er fuldstændigt på bølgelængde i forhold til, hvilket område på din hud, der skal udsættes for mikrobølgebehandlingen.

Det skal dog nævnes, at selve behandlingen mod cellulite siden februar 2022 kun har kunnet fås på klinikken i Egå. Den obligatoriske konsultation forud for behandlingen kan imidlertid stadig foretages i Randers.