Derfor lejer jeg altid bil igennem Thrifty

At have en bil er langt hen ad vejen en nødvendighed disse dage, hvis man gerne vil komme nemt og hurtigt rundt. Det er sandt uanset om man er ude eller hjemme så at sige. Derhjemme kan man godt pendle med det offentlige til og fra arbejde, men det er bare mindre bekvemt og langt mindre praktisk i langt de fleste tilfælde. Er man i udlandet, f.eks. på ferie, og gerne vil rundt og se forskellige ting, så er det også markant nemmere at have en bil. Det er meget lettere at kommer rundt, og man kan tage flere ting med sig på køreturen end hvis man skal med bus eller tog. Hos https://www.autoprio.dk/da-thrifty/ kan man finde lejebiler fra Thrifty.

Thrifty gør det hele transparent og nemt

En af fordelen ved at bruge Thrifty er, at man får det man bestiller. Hos Thrifty er der ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer. Det betyder, at du ved, hvad du skal betale og, hvad du får for pengene. Så bliver det ikke meget mere transparent. Derudover tilbyder Thrifty også forsikring samt kundesupport døgnet rundt. Det er også gratis at afbestille eller ændre sin bestilling op til 24 timer før det aftalte afhentningstidspunkt. Det er rigtig god service. Sidst men ikke mindst, kan man få næsten hvilken som helst biltype til leje igennem Thrifty. Alt fra biler i luksuskategorien til minibusser, SUV’er eller familiebiler med op til 9 sæder. Så er man helt sikker på, at man kan finde en passende lejebil.

Brug Thrifty i en lang række storbyer verden over

Udover Thriftys gode services og store udvalg af biler, så kan Thrifty også anvendes i en lang række storbyer over hele verden. Fra London og Istanbul i Europa, New York og Mexico City i Nordamerika og Santiago de Chile, Rio de Janeiro, Sao Paulo og Buenos Aires i Sydamerika til steder som Riyadh, Bangkok, Sydney og Melbourne i den østlige del af verden. Der er også forskellige andre steder man kan bruge Thrifty i lande som USA, Tyskland, Tyrkiet, Brasilien og Mexico. Så er det ret nemt at finde steder man kan bruge Thrifty og deres lejeservices på biler. Lejer man med Thrifty får man gennemsigtighed i sin aftale, og det er nemt at finde svar på en lang række spørgsmål i deres FAQ. Det gør det nemt for ens som kunde at bruge Thrifty.