Dengang jeg ikke var blogger

Til tider spørger I ind til, hvad jeg lavede, inden jeg blev blogger. Det er så rart at vide, at I interesserer jer for, hvem jeg er som person! Jeg tror, at min ungdom minder meget om mange andres, da jeg var glad for at socialisere mig og være ude natten lang.

 

Derfor var jeg bartender, inden jeg blev blogger. For eksempel arbejdere jeg under et lej en bartender koncept, hvor festglade mennesker kunne bestille en bartender til deres kommende fest. Det var virkeligt gode tider! Jeg kan faktisk godt savne at stå med shaker i ny og næ.

 

Sådan var det at arbejde som bartender

Lige så meget som jeg elsker at blogge nu, lige så meget elskede jeg at være bartender dengang. Det var et job, der matchede den livsstil, jeg ønskede. Der var altid glade mennesker, når jeg mødte på arbejde, for mine “kunder” var jo i gang med at feste og nyde hinandens selskab.

 

Så for mig var jobbet som bartender ensbetydende med, at det altid var en leg at gå på arbejde. Jeg fik nogle fantastiske venner ud af mine kolleger, og mange af dem ses jeg stadig med i dag.

 

Selvfølgelig kan det også være hårdt at være bartender, da jobbet jo også indebærer, at man skal arbejde på de sene timer af døgnet. Men så længe jeg var ung og frisk, gjorde det mig ikke så meget. I dag ville jeg muligvis ikke være så oplagt kl. 02 om natten.

 

Ville du blive en god bartender?

Min fornemmelse er, at mange unge kvinder følger med i min blog, og måske går nogle af jer med en idé om at blive bartender. Derfor vil jeg selvfølgelig gerne give mit bedste tip til jer. Og selvfølgelig forklarer, hvornår jeg mener, man er egnet som bartender.

 

For det første er det min opfattelse, at man helst skal være glad for at omgås mennesker. Du kommer nemlig ikke uden om, at der er mange fulde gæster at tage hensyn til. Det kan være en hård opgave at skulle være tålmodig og overbærende, men det mest af tiden er folk trods alt supersøde.

 

Du skal selvfølgelig også kunne holde dig vågen og være arbejdsdygtig om natten. Det er hverken fedt for dig, din chef eller gæsterne, hvis du knap nok kan holde øjnene åbne.

 

Spring ud i det!

Selv om jeg elsker at skrive mine tanker til jer her på min blog, så er jobbet som bartender også noget af det bedste, jeg har oplevet! Så hvis du har en lille drøm om at prøve det, synes jeg bestemt bare, at du skal gøre det.

 

Uanset hvad er jeg sikker på, at du vil nyde fællesskabet, der er mellem de andre kolleger. Der er et enormt sammenhold, hvor man plejer at være gode til at hjælpe hinanden, hvis det brænder på.