Byg din hjemmeside hurtigere med templates

WordPress er det som du skal arbejde i, det er CMS som er elsket af de fleste bloggere.

Vil du bygge en hjemmeside, uden erfaring?

WP Astra er det mest kraftfulde WordPress-tema på markedet i dag. Det er fyldt med funktioner, der gør det nemt for alle at oprette deres eget websted på få minutter uden kodning eller designfærdigheder. Du kan bygge dit websted fra bunden og tilpasse hver eneste detalje i din skabelon ved hjælp af vores enkle træk-og-slip-grænseflade. Eller du kan vælge en af deres færdiglavede skabeloner og komme i gang med det samme! Uanset hvad, vil du kunne lancere dit nye websted på ingen tid overhovedet.

Vi ved, hvor frustrerende det er, når du har en idé, men ikke ved, hvor du skal begynde at bygge den. Det er derfor, WP Astra er så let for alle – selv folk, der er nye til webudvikling – at bruge og nyde. Og hvis du nogensinde har brug for hjælp, skal du bare henvende dig via e-mail eller live chat-support, og de svarer inden for 24 timer!

Et nyere tema som har en lovende fremtid

Brizy er det perfekte WordPress-tema til enhver virksomhed. Du kan oprette din egen unikke og smukke hjemmeside på få minutter med deres drag-and-drop-interface. De har over 30 skabeloner at vælge imellem, så der er noget, der vil fungere perfekt til dit brand. Løbende tilføjer de flere skabeloner.

Med Brizy behøver du ikke at være webdesigner eller udvikler for at bygge et fantastisk websted på WordPress. Deres brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at tilpasse alle aspekter af dit websted uden selv at røre ved nogen kode – og det ser også godt ud på alle enheder!

Det gode ved WordPress

Ved at bygge din side i WordPress betaler du kun for hosting, herefter betaler du for et tema, det betyder du kan have en hjemmeside for ja omkring 4-500 kr. om året. Kigger du på platforme som WIX, Sqarespace eller Shopify – så kommer du hurtigt af med 1200 til 3600 kr. Og ja så udelukker du også nogen funktioner som du med sikkerhed vil kunne have lavet med WordPress.