Tandretning

De sociale medier er i vækst, og der kommer hver eneste dag flere og flere brugere til. Hvad end vi snakker om Facebook, Instagram, Snapchat eller TikTok, er det helt sikkert, at medierne på hver sin måde er i fremgang og formår at fastholde deres gamle brugere samtidig med at nye bliver lokket til. Denne vækst har også ført nogle nye udtryk med sig – for eksempel ”blogger” eller ”influencere”.

 

Influencere er en type mediebrugere, der via de sociale medier poster videoer og opslag, som deres følgere så kan se, kommentere og dele. Influencere er kendetegnet ved, at de har mange mange følgere og dermed en relativt stor indflydelse på en stor gruppe mennesker – deraf navnet ”influencer”. En anden ting, der også kendetegner mange influencere, er, at de typisk er bare lige lidt mere glamourøse end ”almindelige mennesker”. Influencere brander sig typisk på at være trendsættere og idoler. De vil være nogen, som deres følgere kan spejle sig i men også se op til. Derfor har influencere typisk det fedeste tøj, de nyeste sko, den sejeste bil – og de pæneste tænder.

 

Vil du have influencer-tænder?

 

Det er faktisk ikke løgn. Ser man på hele skaren af influencere, er der en generel tendens til, at størstedelen af influencere har store, hvide og ikke mindst lige tandpastasmil. Dette er måske en ren tilfældighed. Men det kunne også skyldes, at et hvidt og lige smil som oftest ser bedst ud på skærmen, og har man lige tænder, er der dermed større chance for at kunne tiltrække sig opmærksomhed fra en stor skare af følgere.

 

Har du længe kigget misundeligt på din yndlings-influencers kridhvide og snorlige tandsæt? Det er der faktisk ingen grund. I dag kan hvem som helst nemlig få rettet deres tænder, på en måde som er både nem, billig og effektiv. Den fastsiddende bøjle, bedre kendt som togskinner, er for længst blevet overflødig – i dag får mange nemlig rettet deres tænder ved hjælp af de usynlige Invisalign skinner. Overvejer du også at få udført en tandretning med Invisalign skinner, så læs med herunder.

 

Hvor kan jeg få rettet mine tænder?

 

Mange vil måske være forbeholdende i forhold til at bede deres faste tandlæge om tandretning med Invisalign skinner. Og selv hvis man spørger, kan man risikere, at tandlægen siger, at de slet ikke udfører den slags tandretning. Det kræver nemlig stor ekspertise og grundigt kenskab til Invisalign teknologien, før tandlæger kan tilbyde denne form for tandretning.

 

Der findes dog tandlægeklinikker, som er specialiserede i netop tandretning med de smarte og usynlige Invisalign skinner. Hos den private klinik 1Smile i Aarhus og København har alle deres dygtige tandlæger mange års erfaring med at udføre tandretning med Invisalign. Vil du høre mere om 1Smiles tilbud for tandretning, kan du med fordel kontakte en af deres klinikker allerede i dag og høre mere.