Lækre covers i flotte farver og en stor marble serie til alle iPhones

iPhone covers er efterhånden et must for alle. De gør mobilen pænere, og der er mindre sandsynlighed for, at den går i stykker eller bliver ridset. Nu om dage er der heldigvis rigtig mange forskellige covers at vælge imellem, så man kan helt sikkert finde et man bryder sig om.

 

Vælg mellem disse covers

Hvis du bare leder efter et cover, som vil beskytte din iPhone mod skader og ridser, men ikke har store krav til udseendet, kan du få mange helt simple covers lavet af for eksempel silikone. Disse fås også i en gennemsigtig farve, så man næsten ikke kan se det.

Hvis du er ekstra klodset og gerne vil have et cover, som beskytter lidt mere end det simple silicone cover, kan du vælge mellem to forskellige. Et håndværker cover eller et etui.

Et håndværker cover passer utroligt godt på mobilen, da det blandt andet er støddæmpende. Derudover går coveret også ofte en del ud over skærmen og kameraet, så hvis man taber sin iPhone, er det coveret, som først rammer jorden.

Et etui cover beskytter mere mod ridser end skader inden i telefonen. Etuier er lidt ligesom et flip cover. Så den beskytter bagsiden, hvis man taber den. Den sørger dog også samtidig for, at skærmen er beskyttet, når man ikke bruger den. Så man kan for eksempel trygt lægge den i en taske sammen med nøgler og andre ting.

Hvis man ikke har lyst til et cover, men stadig gerne vil beskytte sin telefon mod ridser, når den ikke bruges, skal man vælge et sleeve. Det er lidt ligesom computer sleeves og en lille taske, som man putter telefonen i, når man ikke bruger den.

Alle disse covers fås som sagt i mange forskellige designs såsom for eksempel det populære marble. Sæt præg på din iPhone med din stil lige her.

 

Andet tilbehør du har brug for

Hvis bæredygtighed spiller en rolle for dig, er det vigtigt, at du beskytter din iPhone godt. Produktionen af iPhones og andre smartphones er nemlig ikke særlig bæredygtig, så det gælder om at få dem til at holde så lang tid som muligt.

For at gøre det kan det for eksempel være en god idé at købe beskyttelsesglas. Det giver nemlig lidt ekstra beskyttelse. Mange covers beskytter nemlig primært bagsiden og skærmen, hvis man taber sin mobil. Men skærmen kan jo blive ridset på mange forskellige måder.

En anden idé til tilbehør er løbeudstyr. Hvis du godt kan lide at løbe med musik i ørene, er et løbearmbånd altid en god idé. Det giver dig frie hænder og skulle du falde, kan du tage af med hænderne uden, at din iPhone lider en dårlig skæbne.