HVAD SKAL DU VÆLGE: GULD ELLER SØLV?

Hvordan vælger du, om du vil bære guld- eller sølvsmykker, der passer til din hudfarve og stil?

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal bære guldsmykker fra Mads Z eller sølvsmykker baseret på din hud- eller øjenfarve (eller give som gave til nogen)? Har du hørt om ‘regler’, du skal følge, når du vælger smykkefarver, men du er ikke sikker på, hvordan du skal bruge dem?

Hvad synes du om at bære forskellige farvede metaller sammen?

Guld vs sølvfarvede smykker har været et længe omdiskuteret emne, og der er masser af forvirring omkring, hvilket metal man skal vælge. Så vi er her for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke metalfarver der vil fungere for dig eller din gavemodtager med de hurtige tips nedenfor.

GULD ELLER SØLVSMYKKER?

Hvilken metalfarve der skulle bæres, var traditionelt bestemt af folks hudfarve: varmere farver betød guldmetal, køligere farver betød sølvmetal.

I disse dage anses det ikke for at være så vigtigt, og du kan bryde sådanne ‘stilregler’, som du vil, men du vil måske stadig gerne bruge dem som en guide til at hjælpe dig i gang med at koordinere smykker, der passer til dig og din personlige sans. af stil.

Mennesker med blå årer på deres håndled, og som let brænder, anses normalt for at have en kølig hudfarve.

Personer med grønne årer, oliven eller mørkere hudtoner eller som bliver godt solbrændte anses for at have en varm farve.

En ting at huske på, når du vælger smykker, er, at guld er meget dyrere end sølv, fordi guld er et mere værdifuldt ædelmetal. Der er dog billigere muligheder for guld såsom sølvforgyldt. Lær mere om forskellige typer guld.

Rose guldsmykker eller kobberfarver har en tendens til at se godt ud på de fleste og kan tilføje nogle smukke og uventede farver til din smykkesamling.

Glem ikke, at ædelstenssmykker også kan tilføje en række forskellige farver til din smykkesamling.

Hvis du vælger smykker som gave, og du ikke er sikker på, hvilken farve du skal vælge, er det en god idé at holde øje med, hvilke farver din gavemodtager plejer at bære.

Vi handler alle om, at folk skal være sig selv i stedet for at være som alle andre, så vores bedste tip er: gå efter det, der får dig til at føle dig godt tilpas.